Nieuwe vraag
Steun ons Vraagislam.nl

Houd Vraagislam levend

Meer informatie over hoe je ons kunt steunen met je donatie:

“De beste daad is de terugkerende daad. Ook al is het weinig.”

zegt de geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem).

Je wordt een vriend als je ons met een maandelijkse donatie steunt. Jij bepaalt zelf welk bedrag bij jouw situatie past. Een eenmalige donatie is uiteraard ook welkom.

Ik wil direct Vriend worden

 

Waarom zou ik?
Vraagislam wordt beheerd door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om informatie te verstrekken over de islam en om de vragen over de islam te beantwoorden. Hiervoor moeten we maandelijks meerdere kosten maken. Hiernaast willen we nog vele nieuwe projecten realiseren, zoals:

 

  • Virtual Reality 3D tekenfilm voor kinderen: Wij gaan een Virtual Reality tekenfilm laten maken waarin de geschiedenis van de islam wordt verteld. Wij gaan langs bij scholen om dit aan leerlingen te laten zien en met hun in gesprek te gaan over de islam.

  • Trouwschool voor mensen die een succesvolle huwelijk willen: Voor een simpele rijbewijs moet je allemaal toetsen doen, maar voor zo iets belangrijks als het huwelijk wat zowel je wereld als hiernamaals beïnvloedt, krijgen we amper handvatten. Daarom hebben we de trouwschool bedacht: we willen insh’Allah jonge stellen die willen trouwen gaan trainen & begeleiden in wat nodig is om een succesvol gezin op te richten.
  • Beantwoorden 1000+ vragen per jaar over de islam: dagelijks krijgen wij meerdere vragen, van zowel geïnteresseerde niet-moslims als moslims die in de problemen zitten of ergens benieuwd naar zijn. Die vragen beantwoorden is onze grootste taak en uitdaging, omdat het vaak complexe vragen zijn en we geleerden (& soms vertaalwerk) nodig hebben.
  • Meer dan 1.000.000 (1 miljoen) mensen informeren: Wij zijn dagelijks druk bezig met mensen online over de islam te vertellen en informeren. Dat hebben we alhamdulillah al aan meer dan 1 miljoen mensen mogen doen. Ohja, dat is alleen op onze site, nog niet eens Facebook (43.000+ likes) en Instagram bijgeteld. Dan zullen het stuk meer zijn. Maar dit is allemaal volledig de gunst van Allah.

Om nóg meer mensen, nog sneller en nog beter te kunnen informeren over de islam, hebben wij steun nodig. Steun van onze vrienden. Maandelijkse steun het liefst. Zo kunnen wij onze diensten verbeteren en nieuwe projecten ontwikkelen. Door onze vriend te worden, help je ons meer mensen helpen. Zo worden we samen meer dienstbaar aan de samenleving.

 

Als vriend geef je niet alleen, je krijgt ook

Als je Vriend wordt van Vraagislam, krijg je de volgende privileges:

✓ Antwoord binnen 24u op al je vragen
Sinds 2012 beantwoorden wij gratis iedere vraag die wij krijgen. Maar door de vele vragen, duurt het normaal gesproken tussen de 2 en 4 weken dat een vraag beantwoord wordt. Als jij als Vriend een vraag stelt, wordt jouw vraag meteen bovenaan de wachtlijst geplaatst en beantwoordt één van onze geleerden je brandende vraag binnen 24 uur.

✓ Korting op boeken, cursussen en activiteiten

Wij brengen meerdere hele waardevolle boeken en cursussen uit per jaar. Als vriend krijg je als eerste hierover bericht en ontvang je ook nog extra korting die anderen niet gaan krijgen.

✓ Jij beslist mee

‘Wie de oorzaak is voor een goede daad, is alsof diegene dit heeft uitgevoerd’, zegt onze Profeet (vzmh). Dat houdt in dat als jij de reden bent voor een goede daad, en iemand anders voert dit uit, dan ontvang jij ook alle zegeningen hiervoor. Als onze vriend mag jij daarom meebepalen wat wij gaan doen. Zo kun jij met goede ideeën komen en gaan wij ze uitvoeren.

✓ Unlock unieke berichten

Speciale en unieke inhoud voor onze vrienden staan op de planning. Of ben je benieuwd naar iets, dan gaan wij dit speciaal voor jou uitzoeken. Als vriend krijg jij van ons de sleutel tot sommige unieke content, die alleen voor onze vrienden bestemd zijn.

✓ Nog meer korting

Heb je al weleens een workshop islamitische kunst gevolgd? Arabische kalligrafie of watermarmeren bijvoorbeeld? Er zijn prachtige initiatieven in Nederland. Voor jou als vriend ga je genieten van extra korting hiervoor.

 

Dus genoeg redenen om onze vriend te worden.

 

Vrienden van Vraagislam worden (maandelijkse donatie)

Als je ons maandelijks wil steunen, kun je kiezen uit 5 opties:

a. Word onze VIP (€100,- per maand) → VIP (€100,- p/m)

b. Word ons Fundament (€50,- per maand) → Fundament (€50,- p/m)

c. Word ons Pilaar (€25,- per maand) → Pilaar (€25,- p/m)

d. Word onze Drager (€10,- per maand) → Drager (€10,- p/m)

e. Word ons Vriend (€5,- per maand). → Vriend (€5,- p/m)

 

 

 

 

 

 

 

Eenmalige donatie

Bedrag